Structure Sensor

occipital-structure-sensor.jpg Met de Structure Sensor maak je eenvoudig van je Ipad een 3D scanner. Met speciale houders is de sensor makkelijk aan de Ipad te bevestigen. De Structure Sensor maakt gebruik van twee camera's en een infra-rood sensor om in realtime 3D te kunnen scannen. De twee camera's hebben een vergelijkbare werking als twee ogen. Hierdoor kan er in 3D gekeken worden. In combinatie met de Infrarood sensor kan er een nauwkeurige scan gemaakt worden.

Doordat er op de Ipad een directe feedback wordt gegeven is het scannen gemakkelijk en natuurlijk. Bij veel handscanners wordt kun je alleen op de computer zien wat er gebeurd, dat maakt het scannen een stuk lastiger omdat je niet de hele tijd naar het scherm kunt kijken tijdens het scannen. De Structure Sensor kan zowel scannen met alleen de Ipad, als gekoppeld met Skanect Pro via een Uplink. Tijdens het scannen met de uplink wordt de data van het scannen naar de computer gestreamed en daar verwerkt. Hierdoor kunnen er gedetailleerdere scans gemaakt worden.

Standalone kan de Structure Sensor met veel verschillende apps gebruikt worden. Er zijn meerdere scan apps waaronder de Structure app en itSeez3D, maar ook met virtual en augmented reality apps. Met de Structure SDK is het eenvoudig om nieuwe apps voor de sencor te ontwikelen.

Door middel van verschillende houders is de Structure Sensor compatibel met alle Ipads vanaf de Ipad Air en Ipad mini 2. Naast de Ipad is de sensor ook te gebruiken in combinatie met de Iphone 6 en 6s.

Mogelijkheden met de Structure Sensor

  • Full Color scannen van mensen en objecten
  • Ruimtes opmeten
  • Augmented reality gaming
  • Eenvoudig nieuwe apps maken met de Structure SDK